Henrik Ekman/N (har skrivit alla bildtexter till utställningens bilder) och Magnus Elander/N, kurator bakom utställningen.
 
Kungliga Djurgårdsförvaltningen och Världsnaturfonden WWF firar Stockholms Nationalstadsparks 25-årsdag med en stor utomhusutställning. Den 11 augusti invigde Prins Carl-Philip utställningen, slotssfogde Magnus Andersson presenterade områdets historia och Henrik Waldenström, WWF, berättade om nationalstadsparkens värden och hur den kom till. 
 
Det här är världens första nationalstadspark, och utomhusutställningen pågår mellan 3 augusti till söndagen den 13 september på Nybroplan, Stockholm. Gratis guidningar sker för allmänheten på måndagarna den 24/8, 31/8 och den 7/9 av projektledaren Henrik Waldenström. 
 
Fem medlemmar av Naturfotograferna är inblandade i utställningen. Magnus Elander är kurator bakom utställningen, Henrik Ekman har skrivit alla bildtexter och bidragit med bilder till utställningen. Dessutom har medlemmarna Stefan Oscarsson, Jens Rydell och Johan Lind bidragit med ett flertal av utställningens bilder. 
 
 

Fotokollage: Pressbild, Cawa Media

Kontakt

Johan Lind (ordförande)
Email: johan.olof.lind [att] gmail.com

Mats Andersson (webbmaster)
Email: mats [att] concret.se
Powered by CONCRET