Fotograf: Anders Järkendal, Mikael Svensson 
Författare: Roger Olsson
Förlag: Gullers
Utgivningsår: 2009
ISBN: 9789185957026

Naturfotografer samlar på ögonblick. Vissa dyker bara upp, andra måste man tålmodigt vänta in. Ögonblicken kommer till den som är ute ofta och länge, inte minst vid de tider på dygnet och året då även det alldagliga blir sällsamt.
 
I boken hittar du femton platser i naturen, inom en timmes resavstånd från centrala Göteborg. Alla platser har sin historia och sina ögonblicksbilder. Men det finns hur mycket som helst kvar att uppleva, för dig och alla andra. Tillflyktsorterna finns inom räckhåll. Den här boken vill locka dig att ge dig ut - du får veta hur du tar dig till varje område, kollektivt eller med egen bil, och du får de praktiska upplysningar du kan behöva. För hur bra bilden än blir finns det något som är bättre - att vara där!

Texten är skriven av miljö- och naturskribenten Roger Olsson som tidigare skrivit flera böcker och bland annat medverkat i Västerut tillsammans med Stefan Edman, Tore Hagman och Jan Töve. Mikael Svensson och Anders Järkendal är naturfotografer och Mikael har tidigare utkommit med boken Mölndalsån - från källan till Drömmarnas kaj.

Kontakt

Annette Seldén (ordförande)
Email: info [att] naturfotograferna.se

Mats Andersson (webbmaster)
Email: mats [att] concret.se
Powered by CONCRET