Titel Mellan sjöarna
Fotograf Jarl von Schéele
Text von Schéele, Jarl
Formgivare von Schéele, Jarl
Förlag Jarl von Schéele
ISBN 9789163953781
Utgivningsår 2017
Språk Svenska
Bindning Inbunden
Sidor 144
Dimensioner 22x27x17mm
Vikt 980 g 

Jarl von Schéele bor i Ängelholm men har även fotograferat natur i över 20 år i trakterna kring Romeleåsen och Vombsänkan. I denna bok finns mer än 100 vackra och fängslande naturbilder med varierande motiv från det sydskånska kulturlandskapet. Bokens titel Mellan sjöarna syftar på ett område som med utgångspunkt från Jarl von Schéeles stuga i  Dörröd hamnar inom en radie av två mil. Det är framför allt i detta område runt Kranke-, Vomb-, Häckeberga-, Snogeholms- och Sövdesjön som han gjort sina strövtåg med sin kamera. 

Fotona är tagna under en dryg tioårsperiod och kompletteras med korta texter om motiv och magiska upplevelser. Plats och tagningsdatum för bilderna finns angivet vid varje händelse i denna fotodagbok. I registret  finns även fotoår för varje bild. 

Genom kortfattade dagboksliknande anteckningar skapas extra närhet till bilderna. Jarl von Schéeles bok Mellan sjöarna är en odyssée under ett naturår i ett avgränsat skånskt kulturlandskap med naturfoton av genomgående hög kvalitet.   

För mer info ta kontakt via: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0704-849796.  

 

Kontakt

Annette Seldén (ordförande)
Email: info [att] naturfotograferna.se

Mats Andersson (webbmaster)
Email: mats [att] concret.se
Powered by CONCRET