Fotograf: Mats Andersson och Heikki Willamo
Författare: Heikki Willamo
Förlag: Maahenkki
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-952-301-016-1

Utgivningsår 2014 | Svenska, Finska, Engelska | Hårda pärmar | 224 sidor | Format: 220x275 mm | Vikt ca: 1215 g

Recension/artikel
Jönköpings Posten "Möten" 26:e juli 2014
"Formgivningen av "Möten" är verkligen utsökt, det är en njutning att bläddra i den vackra boken. Bildurvalet är generöst, reproduktionen är utmärkt. Och här får fotografierna ett större utrymme att göra intryck."

Recension Fotosidan av Håkan Eklund (AUG 2014)
"Willamo & Andersson har presterat en bildkonstbok av den högre skolan. De svartvita bilderna är i de flesta fall mycket konstnärliga och stämningsskapande, där den egna fantasin får bygga vidare. Texten är Willamos (som studerat i Umeå och kan svenska) och har "putsats upp" av Anders Geidemark. Som vanligt är Willamos texter sådana som går på djupet. Reflektioner över tingens ordning. Om människans relation till naturen. 
Härligt att svartvita bilder igen börjar hitta sin plats i bokutgivning, något som (förutom skickliga bildskapare) kräver bra papper och skickliga hantverkare. Slutresultatet i "Möten" är helt enkelt suveränt! Detta är nog en av de vackraste naturfotoböcker som getts ut på länge. Och Willamos text är som lyrik, som bommul runt själen. Vackert språk; litterär njutning."

> SLUTSÅLD

Kontakt

Annette Seldén (ordförande)
Email: info [att] naturfotograferna.se

Mats Andersson (webbmaster)
Email: mats [att] concret.se
Powered by CONCRET