Landskap: Uppland
Ort: Uppsala
Invalsår: 2014
Webb: vading.com

Åsa arbetar som originalare på ett tryckeri i Uppsala. Hon har fotograferat sedan 2004 och har deltagit i en mängd olika utställningar. Form, färg och känsla är ledorden i hennes fotograferande.

Åsa Vading (f. 1964) har fotograferat sedan sommaren 2004, då hon fick sin första digitalkamera i gåva. Sedan dess har fotointresset vuxit med stormsteg.

Hon har deltagit i ett flertal konstutställningar i trakterna runt Östhammar, Uppsala och Västerås, både samlingsutställningar (varav flera jurybedömda) och separata utställningar, på allt från caféer till konstgallerier.

Hennes intresseområden inom naturfotografin har blivit bredare med åren. Inledningsvis var det mest makrofoto hon ägnade sig åt, men numera är hon mer en "allätare" med intresse för såväl abstrakta motiv som traditionella motiv t.ex. däggdjur, fåglar, landskap och makro (blommor/insekter). Ledorden är dock som alltid färg och form – oavsett motiv.

Färg och form är något Åsa också ägnar sig åt yrkesmässigt i sitt jobb som originalare på ett tryckeri. Där ansvarar hon för utformningen av diverse trycksaker – allt från enklare foldrar till årsredovisningar, tidningar och böcker.

Kontakt

Annette Seldén (ordförande)
Email: info [att] naturfotograferna.se

Mats Andersson (webbmaster)
Email: mats [att] concret.se
Powered by CONCRET